Select Page

ediția #18

IMPACT

Cu ajutorul lui Dumnezeu și datorită celor implicați în mod constant, Festivalul ProMisiune a ajuns la cea de-a 18-a organizare. Dacă vrei sa fii parte anul acesta din scopul ProMisiune, apasă pe butonul de mai jos și completează-ți înscrierea.

 

 

 

Valuri de tineri

 

Integri, Verticali, Curajoși

 

într-o ÎMPĂRĂȚIE

 

Dinamică

 

produc Impact

 

Local

 

și Mondial

 

conform Scripturii

 

P r o M i s i u n e

CINE SUNTEM

Organizatia Tineri Pentru Misiune (TPM) a fost fondată in 1960 de către Loren Cunningham. Acesta a primit o viziune de la Dumnezeu, in care mii de tineri mergeau pe toate continentele pămantului predicand Evanghelia.

VIZIUNE

Să mobilizăm, să pregătim și să trimitem în misiune oameni din fiecare biserică locală și din afara Romaniei în cât mai multe locuri de pe glob.

VALORI

Tineri Pentru Misiune crede într-un Dumnezeu triunic și ca Biblia este autoritatea suprema a lui Dumnezeu inspirata de catre Duhul Sfant care ea sta la baza vietii si a lucrarii noastre.

Uite cum a fost în ProMisiune

Date organizatorice

Tineri Pentru Misiune Mediaș în colaborare cu Tineri pentru Misiune Craiova și ELS Ministries organizează Festivalul ProMisiune, care continuă să fie un loc în care tinerii sunt transformați pentru a avea impact în societate, prin pregătire și trimitere în misiune din cât mai multe biserici naționale și internaționale, în cât mai multe locuri de pe glob.

Perioadă:

15 August – 27 August 

 

 

 

 

 

 

 

Locații de misiune

Participanți

Posibile Locații de Misiune

Ne propunem echiparea și ucenicia tinerilor creștini în vederea pregătirii lor pentru a avea un impact real pe plan național și internațional. Alături sunt câteva locații unde vom aplica lucrul acesta.

Echipa Ucraina

Perioada: 15-27 august

Suntem nerăbdători să mergem și în acest an în Ucraina și să putem binecuvânta familiile rămase fără adăpost în urma războiului. Indiferent de abilitățile pe care le ai, dacă ai o inimă gata să slujească ești binevenit(ă).
 
Da, ai citit bine! Chiar și fetele pot fi de mare ajutor. Experiența de anul trecut în care am fost aproximativ 60 de voluntari, dintre care aproximativ 25 de fete care și-au găsit locul să slujească cu pasiune. Este un mod frumos în care putem împărtăși Evanghelia practic și vizibil.
 
Așadar, te invităm cu drag în perioada 15-27 August să ni te alături și împreună să putem fii o bucurie pentru alte familii care să aibă din nou un loc pe care să îl numească “acasă”.
 
Te așteptam !
Cost : 500 Euro
Contact: Teo – 0752 020 139
Echipa Oltenia

Perioada: 17-27 august

Ești antreprenor sau ai o idee de afacere? Ai o relație vie cu Isus și dragoste pentru oameni?
Vino alături de noi în 17-27 August, să creștem împreună în a avea impact în viața angajaților și în societate.
 
Hai pentru Training și Practică
 
Training:
– cum să ai un plan bun de afacere;
– cum să fii un exemplu pentru angajați și alți antreprenori;
– cum să-L implici pe Dumnezeu în business în mod intenționat;
– ne vom întâlni cu alți antreprenori, de la care vom putea învăța din experiența lor; 
 
Practică:
– vom aplica specific ceea ce am învățat;
– ne vom implica în diverse afaceri și organizații locale;
 

Cost : 500 Euro (include cazare, mâncare, transport local, training + diverse materiale)
Contact: Emanuel – 0720 607 123 sau 0749 563 481

Echipa Turcia

Perioada: 18-27 august

Ești gata să ieși din rutină și să ai IMPACT în națiuni?
 
În perioada 18-27 August vom merge în Turcia pentru a fi un sprijin pentru oamenii afectați de cutremurul din februarie. Împreună cu localnici și alți voluntari internaționali vom putea oferi ajutor și dragoste într-un loc al suferinței.
 
Cum vom face asta? Vom intra în contact cu localnicii, vom găti, vom distribui alimente și vom ajuta practic pentru a putea reconstrui împreună căminul pe care l-au pierdut. 
 
Vino cu noi! Impactul crește atunci când mai mulți vin împreună cu același scop, de a merge la națiuni pentru a arăta dragostea lui Dumnezeu! 

Cost: 600 Euro
Contact: Daniela – 0758 897 813

Împreună de peste 18 ani

Tineri Pentru Misiune este o miscare de voluntari si este sustinuta si finantata prin donatii din partea celor care au pe inima lucrarea noastra si vor sa ne fie parteneri. Fiecare voluntar cu Tineri Pentru Misiune este responsabil de propriul suport financiar, la fel ca fiecare echipa TPM din lume.

Scrie-ne!

Strada Angărul de Jos 28, Mediaș 557056

 

+40 752 020 139

 

promisiune.info

 

promisiune@ywam.ro