Select Page

ETIOPIA

“Vino după Mine! ”
În urechile mele încă răsună ecoul acestei chemări. Este chemarea Fiului de Împărat pentru a fi reprezentant al Împărăției Lui înaintea oamenilor.
Echiparea pentru acest rol începe cu Ascultarea, apoi continua cu antrenarea în Dragoste, Bucurie, Bunătate, Blândețe, Credincioși și Facere de bine, pana când toată împărăția va fi recâștigata de Împărat.
Chemarea Fiului de Împărat este pentru fiecare dintre voi care este gata sa dea Ascultare și sa se înscrie la școala de echipare. În acest an Ascultarea ta poate începe cu primii pași spre Etiopia, o țară încadrată în mandatul nostru ca fiind la ‘marginea pământului’.
Ce vom face noi ca reprezentanți ai Împărăției acolo la marginea pământului?
Ne vom antrena Dragostea oferind-o copiilor străzii, văduvelor, săracilor, comunităților de creștini și misionarilor de acolo.
Vom cauta sa Facem Bine slujind în biserică, la întâlniri de tineret și grupurilor de copii.
În echipa vom antrena Bunătatea și Blândețea.
Vom învață să fim Credincioși atât în lucrurile mari cât și în cele mici, și aceasta va fi prin: închinare, rugăciune, administrare, slujire practica, curățenie, gătit.
Pare simplu dar nu uita ca Ascultarea ca reprezentant al Împărăției este costisitoare. Dar ceea ce te costa pe tine Îl onorează pe Împărat. Nu uita lupta e reala, dușmanul e real, dar noi trebuie sa câștigăm.
Fiul de Împărat îți mai spune odată “Vino după Mine!”

Cost aproximativ:  € 1400