GRECIA

În 2015 peste 1.8 milioane de refugiați au trecut granițele în Europa, alți 511.00 au ajuns în 2016. Sunt aproape 3 milioane de refugiați în Turcia, 1 milion în Liban, peste 650.000 în Iordania si 62000 se afla in Grecia.

Din Promisiune v-a pleca o echipă plină de entuziasm, gata să servească cu dragoste si să ducă evanghelia refugiaților pe insula Lesbos.

Credem că aceste evenimente o să rămână în istorie. De aceea noi ne dorim să aducem un aport important. Cu Dumnezeu putem fii „facători de istorie”, vrei să fii și tu parte din echipă? Ești gata de aventură?

Acum, o navă YWAM, Next Wave, se află în Lesbos, oferind mai multe oportunități pentru echipe să vină și să servească.

Ultimele luni de pe insula grecească nu au fost decât un miracol. Dumnezeu face minuni chiar în fața ochilor noștri. Echipele noastre din YWAM au fost martorii unei crize refugiate plină de haos și tulburare, dar au văzut de asemenea voluntari care au tras inainte și uși de oportunități s-au deschis în mod constant. Am văzut ruptura și lipsa de speranță, dar și vindecarea și mântuirea.

Ușile s-au deschis din taberele închise și pazite. Trupul lui Hristos sa adunat în părtășie și comuniune, în unitate din multe națiuni. Vindecări și salvări au loc. Victorii se întâmplă cu localnici pe măsură ce căutăm oportunități de ai iubi și de a le sluji.

Cost: ~ 400 EURO